Tanda éléktronik anu kualifikasi


Wewengkon aplikasi tina teken éléktronik parantos janten bisnis sapopoé di sakumna dunya.

Internét pentingna ngajantenkeun pasangan sareng kontraktor,

sareng tandatangan éléktronik ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun tugas sareng proyék penting tanpa ninggalkeun kantor.

Ieu mangrupikeun kabuktosan pikeun ningkatkeun operasi perusahaan

FAQ

Wartos luhur ngeunaan sertipikat

daptar harga

Parios sabaraha biaya kitét éléktronik

OFERTA

Pariksa panawaran kami pikeun tanda tangan éléktronik

Solusi kami

Solusi anu kami tawarkeun kalebet sadaya fungsionalitas tanda tangan éléktronik:
  1. Signing sadaya dokumén kalayan pangaruh hukum anu henteu diangken
  2. 120 perangko waktos anu berkualitas (sami sareng hiji tanggal anu notaris)
  3. Kamungkinan nempatkeun tanda tangan internal dina dokumén PDF kalayan simbol grafik
  4. Pamariksaan otomatis validitas tandatangan dina dokumén PDF (tanpa kedah masang parangkat lunak tambahan)
  5. Pangakuan otomatis tanda tangan Certum sakumaha dipercaya dina parangkat lunak Adobe Acrobat
  6. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun kiriman lambaran kasaimbangan kana Pendirian Pangadilan Nasional dina prosedur S24
  7. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun pendaptaran di bursa listrik
  8. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun kiriman Dokumén ngayakeun Éropa tunggal (ESPD, ESPD)
  9. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun ngirim e-deklarasi atanapi JPK dikirim ka Kantor Pajak
  10. Sertipikasi kualifikasi: - operasi sesuai sareng sadaya jasa utama dina pasar,
  11. Format anu dirojong XAdES, CAdES, PADES
  12. Jenis tandatangan anu didukung: éksternal, internal, countersignature, paralel
  13. Tanda tangan pikeun file binér (PDF, doc, gif, JPG, tiff, jsb) sareng file XML

Usul kami

Anu diperyogikeun ngaluarkeun sertipikat anyar anu énggal nyaéta:

1/ Starter kit - dipikabutuh pikeun nyimpen sertipikat sareng ngadaptarkeun dokumén (biaya sakali-waktos) tambah hiji hal

2/ Aktip tina sertipikat anu cocog - persiapan dokumen sertifikasi, konfirmasi idéntitas sareng nampi sertipikat (biaya sakali-waktos), kamungkinan pilihan:

  - Sertipikasi Sarat 1 taun
  - Sertipikasi Sarat 2 taun
  - Sertipikasi Sarat 3 taun

Pilihan tambahan:

1/ Pamasangan sareng konfigurasi sertipikat (pilihan anu disarankeun) - pamasangan banjir lengkep sareng konfigurasi sertipikat anu dikaluarkeun, nyimpen sertipikat dina kartu, latihan dina ngagunakeun sertipikat, dukungan téknis salami periode validitas sertipikat - pilihan mayar

2/ Kinerja kontrak di enggon klien - nandatanganan perjanjian sertifikasi di tempat klien - pilihan mayar

3/ Palayanan penting prosés sertifikasi di mancanagara - pilihan mayar

4/ Latihan dina ngagunakeun sertipikat (gratis nalika meser instalasi)

5/ Bantuan dina ngadaptarkeun dokumén (eKRS, CRBR, S24 Portal, Administrasi, Usaha, Tender Umum sareng anu sanésna) - pilihan tambahan anu mayar 

Salila prosés pembaharuan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun:

 - pembaharuan tanpa bukti idéntitas (anjeun tiasa ngalakukeun prosés ieu gancang online tanpa ninggalkeun bumi anjeun atanapi damel)
 - pembaharuan dina bentuk kode éléktronik
 - ngarobih periode validitas sertipikat (pikeun 1 taun, 2 taun atanapi 3 taun)
 - ngarobah kartu kriptografik fisik ka bijil Mobile (tanpa kartu fisik - log dumasar kana token dina aplikasi)

Catetan!

Dina subyek sertifikasi, urang hasil ngalaksanakeun prosés sertifikasi di Polandia sareng di langkung ti 100 nagara di sakumna dunya. Kami ngahususkeun kana jasa sertifikasi pikeun perusahaan global kalayan tekenan khusus kana struktur anu disebarkeun.

Pangrojong téknis kami terus dianggo dina sistem 24/7 (24 jam sadinten, 7 dinten saminggu)

Kinerja kontrak (di daérah Républik Polandia): Penandatanganan fisik kontrak dilakukeun saatos kontak pribadi hiji waktos inspektur PPT salami 2-5 menit di tempat anu kapilih (tempat cicing, korsi perusahaan atanapi anu sanés). Lokasi - mana waé di daérah Républik Polandia. Perjanjian ditandatanganan di terminal khusus Paperless sareng dugi ka kiriman éléktronik tanda tangan ka 1 sareng nampilkeun kartu idéntitas atanapi paspor anu dituduhkeun dina aplikasi. Inspektur PPT leres-leres disusun pikeun COVID-19 sareng diamankeun.

Édisi bijil: sertipikat dikaluarkeun dina 30 menit saatos nandatanganan kontrak dina tablet, upami kontrakna ditandatanganan tabuh 15.00 sonten Sareng nalika kontrak ditandatanganan saatos jam 15.00:XNUMX siang dina dinten damel (atanapi dina akhir minggu), sertipikat dikaluarkeun dina dinten damel salajengna énjing-énjing.

Kauntungan nganggo tandatangan éléktronik

  1. Ngirim dokumén via Internét pisan murah, payah sareng ngahémat waktos anjeun
  2.  Dokumén dikirimkeun langsung dina cara anu aman sareng anjeun otomatis nampi konfirmasi resi resmi.
  3. Pangaruh hukum ngeunaan 'tanggal pasti' dina harti Kode Sipil,
  4. Kapastian nyiptakeun dokumen dina waktos anu ditangtukeun,
  5. Jaminan kaamanan dagang online,
  6. Ngamankeun program komputer ngalawan palsu

Kanyamanan - janten damel langkung gampang

Daptar kagiatan sareng janji usaha anu tiasa diurus ngalangkungan Internét terus-terusan nambah.
Nganggo tandatangan éléktronik anu aman anjeun tiasa ngirim deklarasi resmi, aplikasi sareng aplikasi ka kantor.
Dokumén nganggo e-tandatangan ngagaduhan kakuatan sah anu sami saolah-olah disaluyuan ku tangan sareng dikirimkeun ku anjeun pribadi atanapi ku pasang.
Tanda tangan anu berkualitas mangrupikeun kabuktosan pikeun ningkatkeun operasi perusahaan.

Mobilitas - damel ti kajauhan

Tanda éléktronik parantos janten bisnis sapopoé di sakumna dunya.
Internét nyata ngahiji kontraktor babarengan,
sareng e-signature ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun proyék penting tanpa ninggalkeun kantor anjeun

Ieu di handap aya cadangan usul pikeun tanda éléktronik:

* Harga set teu kalebet harga aktivasina sertipikat sareng instalasi

DIRI KOMPUTER

Masang supir pamaca pikeun kartu kriptografi

Privasi Préferénsi Center