Tanda éléktronik anu kualifikasi


Wewengkon aplikasi tina teken éléktronik parantos janten bisnis sapopoé di sakumna dunya.

Internét pentingna ngajantenkeun pasangan sareng kontraktor,

sareng tandatangan éléktronik ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun tugas sareng proyék penting tanpa ninggalkeun kantor.

Ieu mangrupikeun kabuktosan pikeun ningkatkeun operasi perusahaan

FAQ

Wartos luhur ngeunaan sertipikat

daptar harga

Parios sabaraha biaya kitét éléktronik

OFERTA

Pariksa panawaran kami pikeun tanda tangan éléktronik

Solusi kami

Solusi anu kami tawarkeun kalebet sadaya fungsionalitas tanda tangan éléktronik:
  1. Signing sadaya dokumén kalayan pangaruh hukum anu henteu diangken
  2. 120 perangko waktos anu berkualitas (sami sareng hiji tanggal anu notaris)
  3. Kamungkinan nempatkeun tanda tangan internal dina dokumén PDF kalayan simbol grafis
  4. Pamariksaan otomatis validitas tandatangan dina dokumén PDF (tanpa kedah masang parangkat lunak tambahan)
  5. Pangakuan otomatis tanda tangan Certum sakumaha dipercaya dina parangkat lunak Adobe Acrobat
  6. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun ngirimkeun neraca kana Pendaptaran Pangadilan Nasional dina prosedur S24
  7. Sertifikasi kualifikasi: - pikeun pendaptaran dina bursa énergi
  8. Sertipikasi kualifikasi: - pikeun kiriman Dokumén ngayakeun Éropa tunggal (EAT, ESPD)
  9. Sertipikasi anu kualifikasi: - pikeun ngirim e-deklarasi atanapi JPK dikintunkeun ka Kantor Pajak
  10. Sertipikasi kualifikasi: - operasi sesuai sareng sadaya jasa utama dina pasar,
  11. Format anu dirojong XAdES, CAdES, PADES
  12. Jenis tandatangan anu didukung: éksternal, internal, countersignature, paralel
  13. Tanda tangan pikeun file binér (PDF, doc, gif, JPG, tiff, jsb) sareng file XML

Usul kami

Tawaran ieu kaasup:
1. Pangiriman kit starter (pamaca, kartu kriptografi, parangkat lunak) kalayan kamungkinan ngaluarkeun sertipikat salami 2 taun
2. 120.000 perangko waktos valid pikeun 2 taun
3. Aplikasi pikeun nandatanganan file PDF kalayan tanggal anu tangtu, tandatangan anu mumpuni
4. Kasus pelindung kulit (upami tiasa)
5. Pangakuan otomatis validitas dokumén PDF dina Adobe Acrobat Reader DC
6. Aktip sareng ngaluarkeun tandatangan éléktronik dugi ka 24 jam, 30 menit, 7 dinten damel, konfirmasi idéntitas, sadaya kagiatan resmi ogé pembaharuan sertifikasi sertipikat anu kualifikasi, pembaharuan sertipikat pikeun klien pesaing, mésér sértum sertuméntasi, idéntitas idéntitas, mésér kartu, sertipikat. pamiarsa sareng asesoris, presentasi, palatihan sareng konsultasi dina panggunaan tandatangan éléktronik. Pasini ka Jalur Rakan kedah dilakukeun ku telepon
7. Jauhkeun instalasi sertipikat dina kartu kriptografi
8. Pamasangan jauh tina sertipikat penanganan perangkat lunak dina komputer
9. Pamasangan jauh tina parangkat lunak séjén anu perlu pikeun ngadukung aplikasi resmi
10. Aksés ka tempat klien (upami diperyogikeun)
11. Téknis téknis 24h / 7

Kauntungan nganggo tandatangan éléktronik

  1. Ngirim dokumén via Internét pisan murah, payah sareng ngahémat waktos anjeun
  2. Dokumén dikirimkeun langsung dina cara anu aman sareng anjeun otomatis nampi konfirmasi resi resmi.
  3. Pangaruh hukum ngeunaan 'tanggal pasti' dina harti Kode Sipil,
  4. Kapastian nyiptakeun dokumen dina waktos anu ditangtukeun,
  5. Jaminan kaamanan dagang online,
  6. Ngamankeun program komputer ngalawan palsu

Kanyamanan - janten damel langkung gampang

Daptar kagiatan sareng janji usaha anu tiasa diurus ngalangkungan Internét terus-terusan nambah.
Nganggo tandatangan éléktronik anu aman anjeun tiasa ngirim deklarasi resmi, aplikasi sareng aplikasi ka kantor.
Dokumén nganggo e-tandatangan ngagaduhan kakuatan sah anu sami saolah-olah disaluyuan ku tangan sareng dikirimkeun ku anjeun pribadi atanapi ku pasang.
Tanda tangan anu berkualitas mangrupikeun kabuktosan pikeun ningkatkeun operasi perusahaan.

Mobilitas - damel ti kajauhan

Tanda éléktronik parantos janten bisnis sapopoé di sakumna dunya.
Internét nyata ngahiji kontraktor babarengan,
sareng e-signature ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabéréskeun proyék penting tanpa ninggalkeun kantor anjeun

Ieu di handap aya cadangan usul pikeun tanda éléktronik:

* Harga set teu kalebet harga aktivasina sertipikat sareng instalasi

Prosés aktivasina

Aktip bijil

Sateuacan ngaluarkeun sertipikat anu cocog, anjeun kedah mastikeun idéntitas anjeun
Proses verifying dokumén anu dibutuhkeun
Anjeun moal ngajalankeun tandatangan anjeun upami henteu.
Pembaharuan Sertipikat

Dukungan téknis

Pilih bentuk pitulung anu pangmerenahna pikeun anjeun: Pangrojong telepon sareng bantosan Jauh
Abdi ngagaduhan mésér sertipikat sareng badé masangkeun
Boga masalah sertipikat sareng peryogi pitulung
Ngundeur software Certum

Katalog Produk

Pikeun ngahindarkeun béaya tambahan, kami nyarankeun yén anjeun badé nganyarankeun sertipikat anu cocog ka sahenteuna 14 dinten sateuacan tanggal sertipikat

DIRI KOMPUTER

Masang supir pamaca pikeun kartu kriptografi

Privasi Préferénsi Center