Tandha elektronik kanthi kualifikasi


Wilayah aplikasi teken elektronik wis dadi bisnis saben dina ing saindenging jagad.

Internet kanthi signifikan nggawa mitra lan kontraktor,

lan tandha elektronik ngidini sampeyan ngrampungake tugas lan proyek penting tanpa ninggalake kantor.

Iki minangka cara sing bukti kanggo ningkatake operasi perusahaan

FAQ

Warta paling ndhuwur babagan sertifikat

LIST rega

Priksa sepira biaya kit tandha elektronik

tawaran

Priksa penawaran kanggo tetandan elektronik

Solusi kita

Solusi sing ditawakake kalebu kabeh fungsi elektronik tetandan:
  1. Mlebu kabeh dokumen kanthi efek legal saka repotiation
  2. 120 prangko wektu sing cocog (padha karo tanggal tartamtu sing diwartakake)
  3. Kemungkinan nggawe tandha tangan internal ing dokumen PDF kanthi simbol grafis
  4. Validitas pratandha validitas teken ing dokumen PDF (tanpa kudu nginstal piranti lunak tambahan)
  5. Pangenalan otomatis Tandha Certum minangka dipercaya karo piranti lunak Adobe Acrobat
  6. Sertifikasi kualitase: - kanggo ngirim sheet imbangan menyang Daftar Pengadilan Nasional miturut prosedur S24
  7. Sertifikasi kualifikasi: - kanggo registrasi ing ijol-ijolan energi
  8. Sertifikasi sing kualifikasi: - kanggo ngirim Dokumen Pengadaan Tunggal Eropa (EAT, ESPD)
  9. Sertifikasi kualifikasi: - kanggo ngirim e-deklarasi utawa JPK sing dikirim menyang Kantor Pajak
  10. Sertifikat sing kualifikasi: - operasi sesuai karo kabeh layanan utama ing pasar,
  11. Format sing didhukung XAdES, CAdES, PADES
  12. Jinis teken sing didhukung: eksternal, internal, countersignature, sajajar
  13. Dhukungan tandha kanggo file binar (PDF, doc, gif, JPG, tiff, lsp) lan file XML

Usul

Sing perlu kanggo ngetokake sertifikat anyar sing fungsional yaiku:

1/ Starter kit - perlu kanggo nyimpen sertifikat lan dokumen tandha (biaya siji-wektu) ditambah karo kasus

2/ Ngaktifake sertifikat sertifikat - persiapan dokumen sertifikasi, konfirmasi identitas lan ngetokake sertifikat (ragad siji-wektu), pilihan sing kasedhiya:

  - Sertifikat Kualifikasi kanggo 1 taun
  - Sijil Kelayakan 2 taun
  - Sijil Kelayakan 3 taun

Pilihan tambahan:

1/ Instalasi lan konfigurasi sertifikat (pilihan sing disaranake) - instalasi lengkap lan konfigurasi sertifikat sing diterbitake, nyimpen sertifikat ing kertu, latihan nggunakake sertifikat, dhukungan teknis sajrone periode validitas sertifikat - pilihan mbayar

2/ Kinerja kontrak ing papan klien - mlebu persetujuan sertifikasi ing papan klien - pilihan sing dibayar

3/ Layanan penting proses sertifikasi ing luar negeri - pilihan mbayar

4/ Latihan babagan panggunaan sertifikat (gratis nalika tuku instalasi)

5/ Pitulungan kanggo mlebu dokumen (eKRS, CRBR, S24 Portal, Administrasi, Bisnis, Tender umum lan liya-liyane) - pilihan tambahan sing kudu dibayar 

Sajrone proses pembaruan bisa:

 - nganyari maneh tanpa bukti identitas (sampeyan bisa nindakake kanthi cepet kanthi online kanthi online tanpa ninggalake omah utawa kerja sampeyan)
 - nganyari maneh ing kode elektronik
 - owah-owahan ing wektu kesahihan sertifikat sing ditahan (kanggo 1 taun, 2 taun utawa 3 taun)
 - pangowahan kertu kriptografi fisik dadi Certificate Mobile (ora kertu fisik - log nggunakake token ing aplikasi)

CATETAN!

Ing subyek sertifikasi, kita bisa ngetrapake proses sertifikasi ing Polandia lan luwih saka 100 negara ing saindenging jagad. We spesialis ing layanan sertifikasi kanggo perusahaan global kanthi penekanan khusus babagan struktur sing disebar.

Dhukungan teknis kita terus-terusan sajrone sistem 24/7 (24 jam dina, 7 dina seminggu)

Kinerja kontrak (ing wilayah Republik Polandia): Penandatanganan kontrak fisik ditindakake sawise kontak pribadi siji inspektur PPT suwene 2-5 menit ing papan sing dipilih (papan panggonan, kursi perusahaan utawa liyane). Lokasi - lokasi ing Republik Polandia. Perjanjian ditandatangani ing terminal khusus Paperless lan winates kanggo pengiriman elektronik saka teken kaping pisanan lan presentasi kertu identitas utawa paspor sing dituduhake ing aplikasi kasebut. Inspektur PPT wis disiapake kanthi bener kanggo COVID-1 lan aman.

Masalah sertifikat: sertifikat diterbitake sajrone 30 menit sawise mlebu kontrak ing tablet, yen kontrak ditandatangani jam 15.00 sore Lan nalika kontrak ditandatangani sawise jam 15.00:XNUMX sore ing dina kerja (utawa ing akhir minggu), sertifikat kasebut diterbitake nalika dina kerja sabanjure esuk.

Mupangate nggunakake tandha elektronik

  1. Ngirim dokumen liwat Internet banget murah, trep lan ngirit wektu
  2.  Dokumen kasebut dikirim kanthi langsung kanthi cara sing aman lan sampeyan kanthi otomatis nampa konfirmasi resmi saka resi.
  3. Efek legal saka 'tanggal tartamtu' sing artine Kode Sipil,
  4. Kepastian nggawe dokumen ing wektu sing ditemtokake,
  5. Nggawe keamanan dagang online,
  6. Nggawe program komputer nglawan palsu

Kenyamanan - nggawe pakaryan luwih gampang

Dhaptar kegiatan lan usaha sing bisa ditangani liwat Internet terus berkembang.
Nggunakake tandha elektronik sing aman sampeyan bisa ngirim deklarasi resmi, aplikasi lan aplikasi menyang kantor.
Dokumen nganggo tandha e-mail duwe kekuwatan sah sing padha kaya yen ditandatangani nganggo tangan lan dikirim kanthi pribadi utawa dikirim.
Tandha tangan sing mumpuni minangka cara bukti kanggo ningkatake operasi perusahaan.

Mobilitas - karya saka kadohan

Tandha elektronik wis dadi bisnis saben dina ing saindenging jagad.
Internet kanthi signifikan nggawa kontraktor luwih gedhe,
lan e-signature ngidini sampeyan ngrampungake proyek penting tanpa ninggalake kantor sampeyan

Ing ngisor iki diwenehi pesawat kanggo tandha elektronik:

* Rega set ora kalebu rega aktifitas sertifikat lan instalasi

VERSI SOFTWARE

Masang driver pembaca kanggo kertu kriptografi

Pusat Keprigelan Privasi