Tandha elektronik kanthi kualifikasi


Wilayah aplikasi teken elektronik wis dadi bisnis saben dina ing saindenging jagad.

Internet kanthi signifikan nggawa mitra lan kontraktor,

lan tandha elektronik ngidini sampeyan ngrampungake tugas lan proyek penting tanpa ninggalake kantor.

Iki minangka cara sing bukti kanggo ningkatake operasi perusahaan

FAQ

Warta paling ndhuwur babagan sertifikat

LIST rega

Priksa sepira biaya kit tandha elektronik

tawaran

Priksa penawaran kanggo tetandan elektronik

Solusi kita

Solusi sing ditawakake kalebu kabeh fungsi elektronik tetandan:
  1. Mlebu kabeh dokumen kanthi efek legal saka repotiation
  2. 120 prangko wektu sing cocog (padha karo tanggal tartamtu sing diwartakake)
  3. Kemungkinan kanggo menehi tandha teken internal ing dokumen PDF kanthi simbol grafis
  4. Validitas pratandha validitas teken ing dokumen PDF (tanpa kudu nginstal piranti lunak tambahan)
  5. Pangenalan otomatis Tandha Certum minangka dipercaya karo piranti lunak Adobe Acrobat
  6. Sertifikasi kualitase: - kanggo ngirim sheet imbangan menyang Daftar Pengadilan Nasional miturut prosedur S24
  7. Sertifikasi kualifikasi: - kanggo registrasi ing ijol-ijolan energi
  8. Sertifikasi sing kualifikasi: - kanggo ngirim Dokumen Pengadaan Tunggal Eropa (EAT, ESPD)
  9. Sertifikasi kualifikasi: - kanggo ngirim e-deklarasi utawa JPK sing dikirim menyang Kantor Pajak
  10. Sertifikat sing kualifikasi: - operasi sesuai karo kabeh layanan utama ing pasar,
  11. Format sing didhukung XAdES, CAdES, PADES
  12. Jinis teken sing didhukung: eksternal, internal, countersignature, sajajar
  13. Dhukungan tandha kanggo file binar (PDF, doc, gif, JPG, tiff, lsp) lan file XML

Usul

Penawaran kalebu:
1. Pangiriman kit wiwitan (maca, kertu kriptografi, piranti lunak) kanthi kemungkinan ngetokake sertifikat sajrone 2 taun
2. 120.000 prangko wektu bener kanggo 2 taun
3. Aplikasi kanggo mlebu file PDF kanthi tanggal tartamtu, teken sing nduweni
4. Kahanan pelindung kulit (yen bisa)
5. Pangenalan otomatis validitas dokumen PDF ing Adobe Acrobat Reader DC
6. Aktivasi lan ngetokake tandha elektronik nganti 24h, 30 min, 7 dina bisnis, konfirmasi identitas, kabeh kegiatan resmi uga gawe anyar sertifikat sertifikat Certum, pembaruan sertifikat kanggo klien pesaing, tuku set Certum, verifikasi identitas, tuku kertu, sertifikat, nonton lan aksesoris, presentasi, pelatihan lan konsultasi babagan panggunaan tandha teken elektronik. Janjian menyang Titik Partner kudu digawe kanthi telpon
7. Instal instalasi sertifikat ing kertu kriptografi
8. Instal instalasi piranti lunak nangani sertifikat ing komputer
9. Instal piranti lunak liya sing perlu kanggo ndhukung aplikasi resmi
10. Akses menyang papan klien (yen perlu)
11. Dhukungan teknis 24h / 7

Mupangate nggunakake tandha elektronik

  1. Ngirim dokumen liwat Internet banget murah, trep lan ngirit wektu
  2. Dokumen kasebut dikirim kanthi langsung kanthi cara sing aman lan sampeyan kanthi otomatis nampa konfirmasi resmi saka resi.
  3. Efek legal saka 'tanggal tartamtu' sing artine Kode Sipil,
  4. Kepastian nggawe dokumen ing wektu sing ditemtokake,
  5. Nggawe keamanan dagang online,
  6. Nggawe program komputer nglawan palsu

Kenyamanan - nggawe pakaryan luwih gampang

Dhaptar kegiatan lan usaha sing bisa ditangani liwat Internet terus berkembang.
Nggunakake tandha elektronik sing aman sampeyan bisa ngirim deklarasi resmi, aplikasi lan aplikasi menyang kantor.
Dokumen nganggo tandha e-mail duwe kekuwatan sah sing padha kaya yen ditandatangani nganggo tangan lan dikirim kanthi pribadi utawa dikirim.
Tandha tangan sing mumpuni minangka cara bukti kanggo ningkatake operasi perusahaan.

Mobilitas - karya saka kadohan

Tandha elektronik wis dadi bisnis saben dina ing saindenging jagad.
Internet kanthi signifikan nggawa kontraktor luwih gedhe,
lan e-signature ngidini sampeyan ngrampungake proyek penting tanpa ninggalake kantor sampeyan

Ing ngisor iki diwenehi pesawat kanggo tandha elektronik:

* Rega set ora kalebu rega aktifitas sertifikat lan instalasi

Proses aktifitas

Aktifake sertifikat

Sadurunge ngetokake sertifikat sing nduweni, sampeyan kudu verifikasi identitas kasebut
Proses verifikasi dokumen sing dibutuhake
Sampeyan ora bakal mbukak teken sampeyan tanpa.
Ndandani sertifikat

Dhukungan teknis

Pilih jinis pitulung sing paling trep kanggo sampeyan: Dhukungan telpon lan pitulung Remote
Aku wis tuku sertifikat lan pengin nginstal
Nduwe masalah karo sertifikat lan butuh pitulung
Piranti lunak download

Katalog Produk

Kanggo ngindhari biaya tambahan, disaranake sampeyan miwiti gawe anyar sertifikat qualified paling ora 14 dina sadurunge tanggal kadaluwarsa

VERSI SOFTWARE

Masang driver pembaca kanggo kertu kriptografi

Pusat Keprigelan Privasi